sitemap
Site language CroatiaCroatian
United Kingdom (Great Britain)English
Germany (D)German
Dobro je znati...
» Nakon nesreće...?
» Autom u inozemstvo
» Provjera osiguranja
» Granično osiguranje
  
Zaštita potrošača
» Mirenje
» Pravobranitelj
  
Edukacija
» CEDOH
  
» Prijava na mail listu
  
HUO članovi
  
HUO je član

DETALJI VIJESTI


Datum objave: 12.03.2018.

Kreativno-edukativni natječaj

Kreativno-edukativni natječaj

„Manje rizika – više zabave“
 

Nakon zanimljivih radionica održanih prošle godine, gdje su učenici raznih škola diljem Hrvatske imali priliku naučiti sve o rizicima i upravljanju rizicima igrajući edukativnu društvenu igru s brand ambasadorom igre - pjevačem Damirom Kedžom, akcija Hrvatskog ureda za osiguranje ide dalje.

Nastavak te prošlogodišnje akcije „Manje rizika – više zabave“ je i ovaj kreativno - edukativni natječaj na kojeg se mogu prijaviti sve osnovne i srednje škole u Republici Hrvatskoj, a sve to povodom Svjetskog i Europskog tjedna novca koji traje od 12. do 18. ožujka.

Edukativna društvena igra „Manje rizika, više zabave“ distribuirana je prošle godine tijekom ožujka i travnja svim osnovnim i srednjim školama u Hrvatskoj. Naučite važnost financijskog opismenjavanja i prijavite vašu školu na sudjelovanje.

Prijava je jednostavna, a zadatak zabavan. Sve što trebate jest:

1. Organizirati radionicu na kojoj će maksimalno 12 učenika odigrati zabavnu i poučnu igru „Manje rizika - više zabave“ koja vam daje savjete za lakše savladavanje financijske pismenosti i pomaže u planiranju sigurne budućnosti

2. Na mail adresu (natjecaj@huo.hr) pošaljite fotografije s radionice te napišite kratki zajednički osvrt o tome kako vam je igra pomogla u shvaćanju važnosti i uloge osiguranja. Nemojte zaboravite napisati vaša imena kako bi nagrada stigla u prave ruke.

Kako ćemo odlučiti o pobjedniku?

Vrlo jednostavno - najkreativniji zajednički osvrt osvaja nagrade te će tako pobjednička škola imati priliku osvojiti osobno računalo, a učenici nagrađenog osvrta osvojit će 12 poklon kartica u iznosu od 100 kn za Cinestar kina. Iz iste škole se može prijaviti više ekipa, no samo će jedna biti pobjednička koja će za svoju školu osvojiti osobno računalo i poklon kartice Cinestar kina.

Svoje kreativne uratke možete poslati sve do 23. ožujka 2018. u 12.00 sati kada natječaj završava.

Preuzmite pravila nagradnog natječaja u nastavku.

nazad