sitemap
Site language CroatiaCroatian
United Kingdom (Great Britain)English
Germany (D)German
Dobro je znati...
» Nakon nesreće...?
» Autom u inozemstvo
» Provjera osiguranja
» Granično osiguranje
  
Zaštita potrošača
» Mirenje
» Pravobranitelj
  
Edukacija
» CEDOH
  
» Prijava na mail listu
  
HUO članovi
  
HUO je član

DETALJI VIJESTI


Datum objave: 28.03.2019.

Obilježavanje Svjetskog i Europskog tjedna novca

 EDUKATIVNE RADIONICE "MANJE RIZIKA-VIŠE ZABAVE" u RIJECI I PULI

 

Povodom obilježavanja Svjetskog i Europskog tjedna novca posjetili smo Rijeku i Pulu.

U srijedu 27. ožujka 2019. godine bili smo u Rijeci, gdje smo predavanje o financijskoj pismenosti, a potom i radionicu, održali u Gimnaziji Andrije Mohorovičića Rijeka gdje je Damir Kedžo sa srednjoškolcima zaigrao edukativnu društvenu igru Hrvatskog ureda za osiguranje „Manje rizika - više zabave“, čiji je brand ambasador.

Poznati pjevač tako je posjetio svoj rodni grad i sudjelovao na radionici čija je svrha podizanje svijesti o važnosti financijskog obrazovanja i financijske pismenosti mladih.

Zadnja radionica u tjednu obilježavanja Svjetskog i Europskog tjedna novca bila je Pula, gdje smo gostovali u Gimnaziji Pula. Ovdje je također održalno predavanje o financijskoj pismenosti, a potom i edukativna radionica "Manje rizika - više zabave" na kojoj su pulski gimnazijalici imali priliku odigrati igru sa brand ambasadorom igre, pjevačem Damirom Kedžom.

Kroz održane radionice svi skupa su se dobro zabavili, ali i ponešto naučili o potencijalnim rizicima kojima možemo biti izloženi tijekom života kao i mogućnostima upravljanja rizicima koje nudi osiguranje.

 


 


nazad