sitemap
Site language CroatiaCroatian
United Kingdom (Great Britain)English
Germany (D)German
Dobro je znati...
» Nakon nesreće...?
» Autom u inozemstvo
» Provjera osiguranja
» Granično osiguranje
  
Zaštita potrošača
» Mirenje
» Pravobranitelj
  
Edukacija
» CEDOH
  
» Prijava na mail listu
  
HUO članovi
  
HUO je član

DETALJI VIJESTI


Datum objave: 31.03.2017.

Edukativne radionice u srednjim školama Osijeku i Zagrebu - društvena igra „Manje rizika - više zabave“

Društvena igra „Manje rizika - više zabave“ namijenjena mladima dostavljena je svim osnovnim i srednjim školama tijekom ovogodišnjeg Svjetskog i Europskog tjedna novca (27. ožujka do 2. travnja), uz suglasnost Ministarstva znanosti i obrazovanja i pozitivnog stručnog mišljenja Agencije za odgoj i obrazovanje, u okviru kampanje društava za osiguranje i Hrvatskog ureda za osiguranje „Znanje je najbolje osiguranje!“.

Hrvatski ured za osiguranje održao je prve edukativne radionice u srednjim školama u Osijeku i Zagrebu: u Ekonomskoj i upravnoj školi u Osijeku dana 28. ožujka 2017. godine i u Privatnoj gimnaziji i školi Katarina Zrinski 30. ožujka 2017. godine.

Radionice su započele predavanjem o financijskoj pismenosti na području osiguranja te su učenici ujedno imali priliku zaigrati igru s brand amasadorom igre pjevačem Damirom Kedžom. Učenici su s puno entuzijazma rješavali i analizirali pojedine životne situacije koje nudi igra, definirali rizike i utvrđivali na koji način osiguranje može pomoći u pojedinim situacijama.
 


nazad