sitemap
Site language CroatiaCroatian
United Kingdom (Great Britain)English
Germany (D)German
Dobro je znati...
» Nakon nesreće...?
» Autom u inozemstvo
» Provjera osiguranja
» Granično osiguranje
  
Zaštita potrošača
» Mirenje
» Pravobranitelj
  
Edukacija
» CEDOH
  
» Prijava na mail listu
  
HUO članovi
  
HUO je član

DETALJI VIJESTI


Datum objave: 14.05.2019.

Održan završni ispit i podjela diploma polaznicima XXI Temeljnog seminara o osiguranju

U utorak, 14. svibnja 2019. godine, u prostorijama Hrvatskog ureda za osiguranje u Zagrebu, održan je završni ispit i podjela diploma polaznicima 21. generacije Temeljnog seminara o osiguranju. Navedeni seminar dva puta godišnje organizira Centar za edukaciju djelatnika u osiguranju pri Hrvatskom uredu za osiguranje za sve one koji žele steći temeljit i sveobuhvatan pregled nad osigurateljnom djelatnosti u cjelini i njezinim glavnim vrstama.

Polaznici su tijekom listipada i studenog 2018. od 21 uglednog stručnjaka iz svijeta osiguranja odslušali ukupno 60 nastavnih sati predavanja o svim temeljnim temama i pojmovima vezanima uz djelatnost osiguranja te su zatim 14. svibnja 2019. pristupili pisanom završnom ispitu kao provjeri stupnja usvojenosti obrađenog gradiva. Svi polaznici koji su pristupili ispitu, njih ukupno 25, je uspješno položilo ispit. Prosječna ocjena ispita je 4,65. Diplome je polaznicima uručio prof. Marijan Ćurković, predsjednik Znanstvenog vijeća CEDOH-a.

Od 2009. pa do sada diplomu Centra za edukaciju djelatnika u osiguranju za svladani Temeljni seminar o osiguranju dobilo je ukupno 609 polaznika.


nazad
 

 

Ured je do daljnjeg zatvoren za primanje stranaka. Molimo da nas kontaktirate putem e-maila ili na izvanredne brojeve telefona koje možete pronaći OVDJE.