Prijavi se

Vijesti

Otvorene prijave za Hrvatske dane osiguranja 2021

Otvorene su prijave za konferenciju Hrvatski dani osiguranja 2021.

Konferencija „Hrvatski dani osiguranja 2021“, uz poštivanje propisanih epidemioloških mjera, održati će se  dana 4. studenoga 2021. godine u Zagrebu, na 8. katu hotela Hilton Garden Inn, Radnička cesta 21. Radni program Konferencije će se također prenositi i putem livestreama.

Društveni i zabavni program Konferencije, održat će se večer prije, 3. studenoga 2021. godine, s početkom u 19,00 sati u prostoru kavane Johann Franck u Zagrebu, na adresi Trg bana Josipa Jelačića 9. 

Program Konferencije sastoji se od pozdravnih govora, izlaganja i središnje panel rasprave, s informacijama o najnovijim kretanjima na tržištu hrvatskog i europskog osiguranja. Konferencija će se održati pod pokroviteljstvom Ureda predsjednika Republike Hrvatske i Ministarstva financija Republike Hrvatske, a partneri ovogodišnje Konferencije su Hrvatska udruga poslodavaca, Hrvatska gospodarska komora, Hrvatsko aktuarsko društvo, Hrvatska udruga za pravo osiguranja i Hrvatsko društvo za građanskopravne znanosti i praksu.


Program Konferencije je objavljen na web stranici konferencije.


Praćenje radnog konferencijskog programa, kao što je u uvodnom dijelu navedeno, bit će omogućeno izravno u hotelu Hilton Garden Inn i putem prijenosa uživo, a za pristup prijenosu svi prijavljeni sudionici (koji odaberu tu mogućnost) će dobiti detaljne upute.

Naknada za praćenje radnog programa i sudjelovanje u društvenom i zabavnom programu sa uračunatim PDV-om iznosi 250,00 kn.

Prijave za sudjelovanje vrše se online, ispunjavanjem prijavnog obrasca, a rok za prijavu sudjelovanja je 29.10.2021. godine. Napominjemo da će se u obrascu moći odabrati mogućnost praćenja radnog programa izravno u hotelu Hilton Garden Inn ili putem prijenosa uživo kao i mogućnost dolaska na društveni i zabavni program.


Pri dolasku na društveni i zabavni, kao i na radni program, svim sudionicima će biti kontrolirane COVID potvrde, a ukoliko istu ne posjeduju, bit će omogućeno brzo testiranje.

Sve informacije o Konferenciji moći ćete pratiti i na web stranici konferencije.